Кейт Мидълтън има какво да каже

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty/Images

Лилия Огнянова

Да чуеш гласа на Кейт Мидълтън е като да видиш пълно слънчево затъмнение.

Съпругата на принц Уилям изключително рядко си позволява да прави официални изказвания, затова последната ѝ публична поява предизвика истински фурор.

Херцогинята на Кеймбридж направи една от най-дългите си публични речи към момента – три минути и половина, която посвети на нуждата от повече усилия в грижите за менталното здраве на децата.

Кейт бе специален гост по време на конференция на учители и директори на училища в Лондон. Тя се появи с разкошна рокля в блед люляков цвят, по традиция свободно пусната коса и лек бретон, което е нещо ново в прическата ѝ.

В речта си тя спомена, че е имала късмета да израсне като щастливо, обичано и защитено от лоши влияния дете, да получи добро образование, но по света има прекалено много деца без късмет като нейния.

Кейт призова за повече внимание и грижа към децата, тъй като именно от учители и родители зависи те да израснат щастливи и с отворен мироглед.

Разбира се, освен с речта си, херцогинята направи впечатление и с прекрасния си външен вид – свежо лице, лек грим, красива и стилна рокля. Можете да видите повече в галерията ни > > >

Прочетете още:

Акушерката на Кейт Мидълтън дойде в България

Новите обувки на херцогинята

Короната на херцогинята

Кейт Мидълтън се "връща на работа"

Не пропускайте нищо от най-интересното, най-коментираното и най-четеното през седмицата, като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти