Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс се събраха

Холивудският актьор и британската красавица отново са заедно
Снимка: Getty/Images

Майкъл Дъглас и съпругата му Катрин Зита-Джоунс са били забелязани заедно с децата си Дилън и Харис, гледали са постановка на Бродуей и са посетили кино прожекция.

Двойката, която е женена вече 13 години, е била видяна за първи път заедно около Коледните празници след оповестената преди няколко месеца из медиите тяхна раздяла. Те дори са носили брачните си халки.

Припомняме, че новината за края на отношенията между звездите бе официално потвърдена в края на миналогодишния август. Като аргумент за раздялата бе изложен мотивът, че и двамата искат да оценят по-добре чувствата си един към друг. 

За крах в брака им се заговори още по-рано, когато стана ясно, че британската красавица страда от биполярно разстройство.

За подновяването на отношенията със своята половинка Дъглъс заговори още през миналия септември на церемонията по раздаването на наградите "Еми": "Катрин е чудесна. Тя се справя страхотно, днес говорих с нея и току-що получих очарователно съобщение. Наистина се надявам, че ще изгладим нещата между нас."

Изглежда двамата отново са преоткрили любовта, въпреки здравословните проблеми, с които и двамата се сблъскаха през последните няколко години - онкозаболяването на Майкъл и психиатричната диагноза на Катрин.

"Те се смеят и са щастливи в компанията на другия", издава американско списание.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти