Катрин-Зита Джоунс изглежда зашеметяващо

Катрин-Зита Джоунс на премиерата на "Red 2"
Снимка: Getty/Images

Ако някоя холивудска знаменитост би могла да бъде дадена за пример колко добре й се отразява престоят в психиатрична клиника, това със сигурност ще бъде Катрин Зита-Джоунс.

Актрисата се появи на премиерата на новия филм, в който участва - “Red 2” (на български “Бесни страшни пенсии 2”), в Холивуд миналата нощ и предизвика фурор със зашеметяващата си визия.

Това е първата светска поява на съпругата на Майкъл Дъглас след като напусна клиниката за лечение на биполярно разстройство, а попитана как се чувства след това медийно затишие, актрисата сподели единствено: "Развълнувана съм!"

Във филма, родената в Уелс актриса, играе руски таен агент. В лентата участват още Брус Уилис, Хелън Мирън, Джон Малкович и Мери-Луис Паркър.

Припомняме ви, че през 2011 г. актрисата обяви, че страда  от биполярно разстройство. При това заболяване се редуват състояния на еуфория и силна депресия.

В края на месец април тази година Катрин постъпи за изследвания в специализирана клиника, защото имаше нужда от периодични наблюдения.

Преди това съпругът й Майкъл Дългас се бореше с рак на гърлото в продължение на година, който успя да пребори след дълго и постоянно лечение.

На въпрос как се чувства от непрестанните спекулации в медиите относно престоя й в клиниката и болестта, през която премина съпругът й, звездата от “Маската на Зоро” заяви, че за нея това е нормална част от професията, а в личния й живот, освен неприятни изпитания, се случват и много хубави неща, които тя определи като приоритетни за семейството си.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти