Липсата на интимен живот не е фатална

Мисия "Вталяване" е изпълнена
Снимка: Getty/Guliver

Сега повече отвсякога болшинството от женското съсловие се стреми да изтъни силуета си за наближаващите срещи с морския бряг, а ново американско проучване разкрива как дамите с лекота биха се отказали от секса, ако вместо него се сдобият с фина фигура.

Изследването показва, че 62% от представителките на нежния пол биха се лишили от интимни контакти повече от месец, само за да стопят някой и друг килограм през топлите месеци.

82% от жените пък споделят, че са под постоянен стрес, щом наближи лятото, защото се чувстват потиснати от тялото си и факта, че всеки очаква от тях да отслабнат.

Близо половината от анкетираните дами допълват, че коремната зона е тази, която ги притеснява най-много, а 29% от жените са най-уязвими по отношение на закръглените им бедра.

90% от запитаните коментират, че не харесват нито една своя снимка, на която са по бельо или бански костюм, а 50% от участничките в експеримента биха отишли на плаж само с близки приятели, за да не се смущават излишно от тялото си. Едва 10% не изпитват никакви комплекси да се разхождат по бански пред напълно непознати хора.

По отношение на спорта жените отделят най-дълго време за стягане на коремната област, а най-често използваните от тях диети са тези, в които са изключени въглехидратите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти