Чудото амосова паста - храна за ума и сърцето + рецепта как да си я направите

ядки сладко храна смокини орехи
Снимка: Istock

Амосовата паста е чудесно средство за укрепване на имунната система, ума и сърцето. Нейният създател е академик Николай Амосов – сърдечен хирург, който горещо я препоръчва на своите пациенти, особено след операция.

Неговата уникална паста подхранва сърдечния мускул, укрепва кръвоносните съдове, повишава имунитета.

Съвети за силен имунитет при смяна на сезоните

Витаминната паста на Амосов е призната от лекарите като източник на витамини, антиоксиданти и микроелементи, от които сърцето и тялото като цяло се нуждаят.

Сместа може да се консумира на празен стомах или след хранене (за да не предизвика дразнене на стомаха и червата), по 1 с.л. 3 пъти на ден. Деца, в зависимост от възрастта им – 1 ч.л. Най-добре е да се прави два пъти годишно – през пролетта и есента.

Амосовата паста придобива специална стойност през пролетта, когато има малко витамини, и през есента, когато е необходимо да се укрепи организма преди настинки и вирусни инфекции.

Но ако тялото е отслабнало от операции или чести заболявания, тогава курсът на лечение може да бъде удължен до шест месеца. 

Пробиотични храни за силен имунитет и отлично храносмилане

Практически, Амосовата паста няма противопоказания. Освен ако имате непоносимост към някоя от съставките, включена в нея, ако имате алергия към мед или ядките. Не давайте от пастата на много малки деца, а диабетиците трябва да я приемат само след консултация с лекар.

Вижте ТУК как сами да си приготвите този природен имуностимулиращ продукт >>>

ядки сладко храна смокини орехи
Снимка: Istock

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти