За сополите и живота

За сополите и живота
Снимка: netinfo

Попаднахме на този забавен и смислен текст за родителството, децата и предизвикателствата на този период от живота в сайта Майко мила, който споделяме с вас:

Криси Тейген (модел и жената до певеца Джон Леджънд) знае, че дори и най-малките победи (например да извадиш огромен сопол от носа на детето) са големи успехи, когато си родител.

В интервю за сайтa Refinery29 моделът споделя откровено за задачата, с която е е заела и която може да погнуси мнозина, но е част от всекидневието на всяка майка или татко. На въпроса дали с дъщеря си Луна ѝ се е случвало да прави нещо, за което преди не ѝ е хрумвало, че ще се наложи да прави, Криси веднага посочва сополите (да, колкото и невероятно да звучи).

„Преди около пет минути бръкнах с пръст в нослето на Луна и извадих най-епичния, огромен сопол, който можете да си представите.“, казва Криси. „Избърсах си пръста в салфетка и за известно време го гледах вторачено и си мислех: „Господи, това е един невероятен сопол. Когато си родител, наистина се радваш, че си успял да махнеш такова нещо от носа на детето си.“

Тейген, която е известна със забавните си туитове, но и с позицията си по някои сериозни въпроси, като следродилната депресия, потвърди онова, което много родители знаят, а именно – борбата с детските сополи е толкова неравна и тежка, че неслучайно всеки евакуиран сопол предизвиква у тях небивала радост.

„Много внимавам и съм нежна, но веднъж видя ли сопол в нослето ѝ, просто не мога да заспя спокойно, докато не го махна.“, казва тя и ние напълно я разбираме.

Снимка: netinfo

По време на интервюто Криси все пак говори и за следродилната депресия, и се опитва да успокои майките, казвайки им да не забравят, че „има светлина в края на тунела“.

„Когато бях потънала в депресия, дори не можех да си представя, че има и друг живот. Сега поглеждам назад към септември, октомври, ноември и декември и си мисля колко тежък и мрачен период е било всичко това. За съжаление, го осъзнаваш едва когато този период свърши. Няма как по друг начин да го обясня. И няма по-хубаво чувство от това да е свършило.“

Снимка: netinfo

Тейген споделя, че „все още има и добри, и лоши дни“ и е много благодарна на майка си, която живее със семейството и помага за отглеждането на Луна.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти