Да си направим домашна кино вечер

Преглед на филмите
Снимка: netinfo

Добре е да си измисляме забавления, в които да участва цялото ни семейство, а когато времето навън не е благодатно, нашият дом се превръща в своеобразна арена, която може да трансформираме в пространство за различни активности.

В този материал се спираме на гледането на филми вкъщи и как да направим това изживяване още по-приятно.

* Няма как да не започнем с избора на филм. За да няма дрязги, съставете план за действие, чрез който да подберете заглавията за месеца, които ще включите във фамилната кино вечер. Така например единият месец може да е посветен на комедии, а следващият на по-романтични филми или такива с фантастичен сюжет.

* Преценете филма според аудиторията. Изберете такива, които да са подходящи за възрастта на вашите деца, а не да се окажат трудно разбираеми за тях или пък прекалено цинични и стряскащи.

* Подгответе се. За да направите стаята по-уютна за всички вас, разхвърляйте повече възглавници, пуснете пердетата и се заредете с достатъчно количество топли пуканки. Спрете звука на мобилните си телефони и нещата, които само ще ви разсейват. Не забравяйте да загасите и лампите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти