Да имаш три деца и да забременееш с още пет

Да имаш три деца и да забременееш с още пет
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Представете си, че вие и съпругът ви вече имате три деца. В един момент обаче разбирате, че сте бременна отново и не само това, ами и бебетата са пет.

Точно това се е случило с 26-годишната Ким Кучи и мъжа ѝ. Те споделят, че са "работили" за още едно момченце, с което да завършат семейството си, но на 18 август 2015 година, докторът им казва, че всъщност очакват петзнаци.

Интересното е, че децата са заченати по естествен път.

На 28 януари тази година чрез цезарово сечение ражда 4 здрави момиченца и едно момченце.

Децата получават имената Тифани, Пенелопе, Беатрикс, Ейли и Кейт. 

Щастливото семейство живее в Австралия. Свекървата на Ким решава да създаде дарителски фонд – GoFundMe, за да се съберат средства, с които да се помогне на родителите. 

Те трябва да си купят специален автомобил, в който да возят всичките си 8 деца, тъй като до момента да нужни три коли, за да се закарат децата на преглед при лекар.

Ерин Елизабет Хоскинс е фотограф и предлага услугите си на родителите, за да направят една прекрасна фотосесия, която не само да увековечи момента, но и да помогне в събирането на средствата.

Можете да видите прекрасните снимки на бременната Ким и петте ѝ децата в галерията ни ТУК!

А що се отнася до това какво е да си бременна с пет деца, Ким споделя, че е било истинско предизвикателство за нервите и тялото ѝ. Докторите са ѝ казали, че трябва да поема по 6000 калории на ден, за да се развиват децата както трябва.

Това обаче се оказало не толкова лесна задача, при положение, че от млечните храни ѝ се е гадило и в един момент дори е започнала да губи килограми, вместо да качва.

Стриите са изпъстрили цялото ѝ тяло, заради огромното разтягане на кожата, но Ким споделя, че мъжът ѝ всеки път ѝ повтаря, че трябва да е горда с тях, тъй като те са доказателство за всичко, през което е минала и с което се е справила блестящо.

Ким създава своя страница във Фейсбук – Surprised by Five, в която споделя всичко, което ѝ се е случвало като бременна и като майка на 8 деца.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти