Превърни банята си в райско кътче (7 специални находки ПОД 30 ЛЕВА)

edna облича
Снимка: Emag/iStock

Мислим за банята като за санитарно помещение, но то всъщност е най-интимната част от дома. Там започва и свършва денят ни, там оставаме насаме с мислите си, там даваме почивка на тялото и душата.

Подновяването на обзавеждането е един от начините да си създадем настроение, но, ако трябва да сме честни, не всяка edna от нас има възможността да си го позволи винаги, когато я споходи музата. 

За щастие, не е необходимо да пребоядисваш стените или да сменяш вратите, за да внесеш свежест и да си доставиш удоволствие. Можеш да започнеш с някоя мебел или аксесоар. Подменянето им е подходящо в квартири, където хазяите не са склонни да ти позволят по-сериозни промени.

Ако отвътре те гложди желание за промяна, вече знаеш откъде да започнеш! Днес ти представяме няколко специални предложения от Emag, с които ще преобразите банята си. Добрите новини не сврършват дотук - можете да поръчате някои от тях с голямо намаление!

Превърни банята си в райско кътче (7 специални находки ПОД 30 ЛЕВА)

За още изгодни предложения посетете нашата категория "Оферти" ТУК >>>

За ваше улеснение, искаме да ви информираме, че цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти