8 растения, които ще донесат късмет в дома ви през 2024 г. (и къде да ги поставите)

Установено е, че растенията и цветята, освен че носят ползи за здравето, могат да привлекат щастие и късмет в дома ви.

С настъпването на новата година много от нас поставят ново начало в живота си и търсят начини да подобрят благоденствието си. Тук се обръщаме към Фън Шуй, за да ви помогнем да насочите вашата енергия Ци и да привлечете разбирателство, късмет и богатство през 2024 г.

По традиция китайската Нова година започва на първото новолуние във Водолей, което означава, че на 10 февруари 2024 г. върху света ще се спусне енергията на Зеления дървен дракон. И едва ли има животно, което повече да ни насочва към това да използваме енергията на растенията за повече щастие в дома си.

зелен дракон
Снимка: iStock

А във Фън Шуй се смята, че растенията носят положителна енергия, просперитет и късмет, особено когато са поставени стратегически.

Днес ви предлагаме 8 растения, които имат силата да донесат късмет, щастие, здраве и финансови успехи не само според китайкото изкуство за обзавеждане на дома Фън Шуй, но и според астролозите и традиционните вярвания.

Кои са 8-те вида цветя и дръвчета, които е най-добре да се отглеждат през 2024 г. за успешна нова година и къде точно да ги поставите у дома, разберете сега в галерията:

Поставете тези растения у дома за щастлива 2024 г.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти