Чаудър с риба, боб и домати

Питателен прочит на ирландската традиционна супа

5 от общо 1 гласа
30 мин.
Необходими продукти

1 с.л. зехтин

500 г  нарязани лук, морков и стеблена целина

600 мл пасирани домати (пасата)

500 мл зеленчуков бульон, без кожа и кости

4 х 150 г филета от треска или друга бяла риба

400 г боб канелини от консерва

шепа листа босилек

Начин на приготвяне:

1. Загрейте добре тиган и сипете зехтина в него. Запържете нарязаните на ситно зеленчуци за около 5 минути, докато омекнат.

2. Добавете бульона и пасираните домати. Разбъркайте и оставете сместа да покъкри малко.

3. Добавете прецедения боб и парчетата риба. Поставете капак и гответе 5 минути или докато рибата започне да се разпада на парчета.

4. Сервирайте чаудър с риба, боб и домати, поръсен с листа босилек и с топъл с хрупкав хляб.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти