Свинско бонфиле с круши и синьо сирене

Сочно и ароматно

5 от общо 1 гласа
100 мин.
Необходими продукти

2 бр. свинско бонфиле

2 круши

1 скилидка чесън

1 глава лук

100 г синьо сирене

50 г орехи

1 стрък розмарин

30 мл бренди

70 г краве масло

зехтин

сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Нарежете крушите на малки кубчета. Наситнете лука и чесъна. Сгорещете 30 г от маслото и в него запържете лука, чесъна и крушите.

2. Прибавете цялата клонка розмарин, посолете и налейте брендито, фламбирайте и дръпнете от котлона. Добавете накълцаните орехи.

3. Почистете месото от ципите и заравнете парчетата. Заделете изрязаното месо за друго ястие.

4. Разлистете месото с нож по дължина, така че да се получи лист с широчина около 20 см, намажете хубаво със зехтин, овкусете със сол и пипер.

5. Разпределете плънката между двете парчета месо, поръсете с натрошено синьо сирене и навийте стегнати рула с помощта на фолио за свежо съхранение. Завържете ги с конец.

6. Запечете месото в останалото масло за кратко. След това го прехвърлете в тава и печете в загрята на 200 градуса фурна за около 10 минути.

7. Извадете от фурната, махнете конците и оставете да почине 5 минути, като го покриете с фолио. Нарежете рулото и сервирайте с гарнитура по избор.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол