Разнообразете мусака с нови продукти

Без компромис с вкуса

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

1 кг. тиквички
500 гр. кайма
1 глава лук
2 домата
½ връзка магданоз
2 с. л. брашно
½ ч. л. черен пипер
½ ч. ч. oлио

Начин на приготвяне:

Обелете и нарежете тиквичките на кубчета. Наситнете магданоза и лука.

Вземете 2 средно големи домата и ги настържете.

Задушете тиквичките в малко мазника.

След около 5 минути на огъня, ги поръсете с брашно и сол.

Щом са готови, ги сложете в тавата, в която ще печете мусаката.

Задушете лука, когато омекне, добавете и каймата.

Изчакайте каймата да стане на трохи и я залейте с домати и овкусете.

Смесете каймата с тиквичките и печете за 25-30 минути на 200 градуса.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Припомнете си още:

Хрупкави пилешки бутчета
Тиквички на фурна
Ябълков кекс
Дроб сарма с кайма
Икономичен и вкусен чийзкейк
Суфле с кренвирши

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти