Миш-маш, който не се пържи

Същият вкус, но на фурна

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

2 червени чушки
2 зелени чушки
500 грама домати
3 супени лъжици олио
3 яйца
350 грама сирене

Начин на приготвяне:

Нарежете чушките на дребно и ги запечете с малко мазнина във фурната.

Когато чушките омекнат, ги залейте с настърганите домати.

Щом течността се изпари, разбъркайте зеленчуците с яйцата и сиренето и запечете за още 10 минути.

Нарежете миш-маша на порции и сервирайте със стръкче магданоз.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още:

Защо точно чушки
История за чушки, пиперки и родни капии
Печени чушки с извара
Панирани чушки с доматен сос
Пълнени чушки с боб

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти