Ципура в бяло вино

С лимон, мащерка и чесън

Ципура в бяло вино
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

2 цели ципури, изчистени и измити
4 скилидки чесън, смлени
3 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
1/2 чаша бяло вино
2 чаени лъжички прясна мащерка
1 лимон, нарязан на кръгли парчета

Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 180 С. Застелете тава с хартия за печене.
В малка купичка объркайте зехтина, бялото вино, лимоновия сок и чесъна. Втрийте всяка риба с чесновата смес след което ги поставете в тавата.

Полейте рибите с остатъка от чесновата смес. Поставете по две резенчета лимон и стрък мащерка във всяка риба. Поставете по две резенчета лимон върху рибите и овкусете със сол и пипер. Печете около 20 минути.

Още една рецепта за ципура, но този път със спанак:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти