Апетитни шишчета без месо, но с маслини

За любителите на простичките рецепти

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

2 стари геврека
пръчици за шиш
2 яйца
50 гр. кашкавал
4 с. л. сметана
1 ч. л. риган
2 с. л. зехтин
маслини

Начин на приготвяне:

Нарежете гевреците на хапки.

Пригответе шишчетата, редувайки маслини и гевречета.

Поставете ги в тава и залейте със смес от настърган кашкавал, яйца, сметана и подправки.

Покрийте тавата с фолио и печете на 200 градуса. След 10 минути махнете фолиото и върнете във фурната за още няколко минути.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Други рецепти:

Телешки шишчета за 15 минути
Пилешки шишчета с ананас
Пикантни печени гъби
Агнешки шишчета
Как да направим шишчета "Морски дарове"

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти