Лесна торта с пандишпанови блатове и шоколадов мус

И цели парченца шоколад

2.86 от общо 7 гласа

Необходими продукти:

4 яйца
120 г. захар
120 г. брашно
1 пудинг с варене
1 ч. ч. сладкарска сметана
50-100 г. шоколад

Начин на приготвяне:

Разбйте жълтъците и захарта.

В друга купа разбъркайте енергично с миксер белтъците, не забравяйте да измиете бъркалките преди това.

С помощта на дървена лъжица или шпатула смесете белтъците и жълтъците.

Поетапно прибавете и пресятото брашно.

Печете до готовност на 180 градуса.

Разбийте сладкарската сметана и смесете със студеният пудинг. Добавете нарязания на парченца шоколад.

Разрежете готовия блат на 3, сиропирайте с компот по свой вкус и сглобете тортата.

Да ви е сладко!

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Още рецепти за торта:

Лека плодова торта
Неделна торта без печене
Малка ягодова торта
Как да направим шоколадова торта за една минута
Палачинкова торта
Виенска торта за шокоманиаци

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти