Създадено за Leki

Хотдог с кренвирши Leki

За по-вълнуващ вкус от този на традиционния хотдог

0 от общо 0 гласа
20 мин.
Необходими продукти

багети - 6 бр.

кренвирши Leki - 6 бр.

сос песто - 60 гр

кетчуп - 60 гр

чеснов сос - 60 гр

пикантна салата (по желание)

Знаете за оригиналния хотдог – питка с варен кренвирш и горчица. За някои е впечатляващ, за други – безкрайно скучен.

От Mate Kitchen имат нещо по-добро – хотдог със запечени кренвирши и песто, чеснов сос и пикантна салата вместо класическото хотдог трио майонеза, горчица, кетчуп. Разбира се, с какво да гарнирате питката и кренвирша, избирате вие, няма нищо задължително. Но при направата на домашен хотдог можете да си позволите да се поглезите и да не се съобразявате с никакви ограничения. Кулинарите от Mate Kitchen дори имат страхотна рецепта за пикантна разядка, която да си забъркате, докато кренвиршите се пекат.

И като стана дума за кренвирши, за Mate Kitchen най-добрият хотдог е с кренвирши Leki. Ако искате характерното и толкова любимо ухание, доверете им се. Перфектни са за запечени кренвирши с кашкавал, за гювечета, за омлет и всякакви други вкусни и бързи хрумки.

Няма как толкова вкусен хотдог да мине без чаша студена бира. Германската традиция го изисква, все пак немците се хвалят, че първият хотдог е бил създаден още преди да я има американската държава, за да го направи толкова известен. И докато отпивате, може би ще искате най-сетне да получите отговор на въпроса защо този сандвич се нарича хотдог. По-елементарен е, отколкото си мислите. Американска реклама на сандвича от ХХ век използва снимка на дакел и така името се налага от само себе си.

Добър апетит!

Начин на приготвяне:

1. Два от кренвиршите нарежете на спирала, другите два нарежете набраздено от двете страни и последните два срежете точно през средата.

2. Изпечете кренвиршите на барбекю.

3. Разрежете багетите, намажете хляба със сос, поставете изпечения кренвирш по средата и отгоре гарнирайте с допълнително сос или салата.

Внимание: може да съдържа глутен.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти