Фритата с колбас

Бърза вечеря

1 от общо 3 гласа
Необходими продукти
  • 8 яйца
  • 170 г луканка
  • 30 мл зехтин
  • 1 глава лук
  • 1 скилидка чесън
  • 2 стръка мащерка
  • 100 г кашкавал
  • сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Нарежете лука на полумесеци, а чесъна на ситно. Нарежете луканката и я запържете заедно с лука и чесъна.

Разбийте яйцата заедно с листата мащерка излейте в тигана. Разбъркайте леко и след минута дръпнете от огъня.

Сложете в загрята на 180 градуса фурна за 8-10 минути. По средата на печенето прибавете кашкавала, нарязан на кубчета.

Извадете, нарежете на триъгълници и сервирайте.

*Печете във фурна с включен вентилатор.

Още рецепти с яйца 🍳:

Апетитен омлет
Мини омлетчета за закуска
Омлет със сьомга
Здравословен омлет

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти