Животът с деца на къмпинг – какво да очакваме?

Вече изцяло сме на лятна вълна. Някои майки се плашат да ходят с дечицата си на почивка, защото…каква почивка е това?! Тоест, предпочитат да ги оставят на бабите и да си отдъхнат за седмица. Други, пък, обожават да споделят почивката с децата за цяло лято, а когато са повече от едно – купонът е гарантиран.

Да надникнем в живота на морето, и по-специално на караваната на една майка с три деца, за да се убедите колко е яко и весело!

  1. Връщане към корените

Разбира се, в днешно време караваните предоставят доста луксозен и удобен начин на живот, в сравнение с къмпинга „едно време“. Но обикновено повечето хора, които го практикуват и до ден днешен, са израснали именно с такива лета, така, че може да се каже, че се предава наследствено.

r
Снимка: iStock

  1. Не се притеснявайте!

Не се страхувайте да взимате бебето си с вас на море, ако искате да отидете. Не забравяйте, че и на морето се раждат и се отглеждат деца, така че ако възрастта му е единственото нещо, което ви спира – не се тревожете. Просто ще трябва да носите доста повече неща.

r
Снимка: iStock

  1. Играта на децата

На къмпинг на морето, игрите стартират още със ставането и са буквално неограничени. Така че изобщо не трябва да се притеснявате дали ще успеят да се изморят и да спят напоително и здраво както на обяд, така и нощем.

r
Снимка: iStock

  1. Трудът сплотява

Обикновено обществото на къмпинга е доста задружно и когато има нещо за строене или за поправяне – всеки помага. Включително и децата. По този начин те се учат на труд и на това да помагат на другите и си изграждат полезни битови навици и дисциплина.

r
Снимка: iStock

  1. Учим се един от друг

Когато сме много хора заедно на море, няма как да не бъдем задружни – всеки си ходи на гости с всеки, децата играят едно с друго, има всякакви типажи на всякакви възрасти и това неминуемо те прави доста по-толерантен – възрастните уважават децата, децата уважават възрастните, както самите деца на различни възрасти се уважават едно друго.

Ако все още не сме ви накарали да запалите с децата към морето, изгледайте последното видео от канала на Mamma mia във Vbox7.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти