Писмо до всички свекърви: „Жената, сине, трябва да бъде преди майка ти! Тя ще ражда децата ти“

свекърва майка баба
Снимка: Istock

„Склонни сте да давате съвети, които никой не е поискал от вас. Вие винаги знаете нещата най-добре! Вие сте родили. Сега ме оставете на мира. Аз съм майка! Аз!

Аз научих детето си да го нося на ръце, защото не можех да гледам как се мъчи с коликите! Спи с нас, защото аз така искам! Когато нещо го боли, той изисква моята близост! И аз ще бъда тук!

Когато нищо не го боли, той е в леглото си. Има етапи, когато иска да спи на гърдите ми, не на гърдите на сина ти, а на гърдите ми. И аз съм тук. Започна да пълзи, защото той така иска! Вашето дете не го е правило, но моето не е толкова напреднало като вашето, и да … пълзи.

Когато си удари главата, поемам дъх и чакам. Ако заплаче, аз скачам, ако не, тогава нищо. Обичам го най-много на света и правя много неща за него, но също така не искам да бъде слаб човек.

Имам ангажимент към женския род да го запазя и да възпитам човек, който ще се грижи за семейството си и за жена си; мъж, на който няма да му пречи да прави каквото и да е за жена си; на когото жената ще бъде на първо място!

Аз съм майка на момченце и казвам – да, жената, сине, трябва да бъде преди майка ти! Тя ще ражда децата ти.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти