За да изглеждате добре на снимка

За да изглеждате добре на снимка
Снимка: Thinkstock

В разгара на лятото сме, когато пътуваме най-интензивно и правим много снимки. Запечатаните спомени ще споделим с приятелите в социалните мрежи или ще разглеждаме семейно, отдавайки се отново на емоциите по време на ваканцията. Ето защо държим да изглеждаме перфектно, за да не наблягаме по-късно  на лежерното море зад нас, което всъщност е фон.  

Вижте няколко трика, които ще ви помогнат да подобрите визията си на фотографиите.

Погледнете малко над обектива на фотоапарата. Ако искате очите ви да се запечатат отворени и с нормалния си цвят, то тогава отправете взор леко над обектива на камерата. Това е един от най-лесните начини да изглеждат чудесно на всяка снимка!

Обърни лицето си леко надясно. Има схващане, че сме склонни да показваме повече емоция на лявата страна на лицето си, така че, когато ни снимат, обръщаме главата си малко надясно, за да изглеждаме по-подходящо за случая. Освен това, благодарение на този трик, ще постигнете по-естествено и по-щастливо излъчване.

Когато стоите със скръстени ръце, вие може да изглеждате сериозни и нещастни. Но когато отпуснете ръцете си до тялото, може да изглеждате по-естествено. Не дръжте ръцете си изправени като войник на пост, а в удобна и непринудена поза.

Ако позирате изправени с лице точно към обектива на камерата, тя ще добави повече ширина на фигурата ви. За да се избегне това, леко извърнете тялото си. По този начин вие ще изглежда страхотно, без значение от теглото си. За да се създаде по-тънък силует на снимка в цял ръст, леко подгънете коляното си.

За да изглеждате страхотно на всяка снимка, изберете естествен грим. Когато вашият макиаж е в светлата гама, погледът ви може да изглежда прекалено пресилен и втренчен, ако е много силен, може да ви придаде клоунски вид. Естественият грим е винаги най-добрият вариант, когато става въпрос за фотографии.

Отпуснете се и се усмихнете. Едва ли някой би могъл да ви даде по-добър съвет, за да изглеждате перфектно на снимка. Когато позирате, вие трябва да сте естествени и приветливи. Стегнатата усмивка или напрегнатото изражение на лицето няма да ви помогнат да изглеждате страхотно. Помислете си  за чудесните неща, или хората в живота ви, които ви правят щастливи и се опитайте да се отпуснете и да се усмихнете искрено.

Надяваме се, че тези съвети и трикове ще ви помогнат да изглеждате страхотно на всяка снимка. Какво мислите за тях? Имате ли някакви други хитринки, които да споделите с нас?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти