Вълшебният свят на „Кафенето на Масленка”, който учи децата на доброта и лидерски качества

Масленка
Снимка: imdb

„Кафенето на Масленка“ (Butterbean's Café) е компютърно-анимиран кулинарен детски сериал, създаден от Джони Белт и Робърт Скъл и поръчан от „Никелодеон“. Двата сезона на хитовото филмче, анимирано основно от базираното в Ирландия студио Brown Bag Films, се излъчват от 12 ноември 2018 г. до 1 ноември 2020 г.

В България филмчето се излъчва по локалната версия на Ник Джуниър с български дублаж. Гледайте го и на EON Kids – част от ТВ платформата на EON..

В „Кафенето на Масленка” се демонстрира креативно готвене, но анимацията дава на най-малките зрители и емоционални уроци, които показват колко е важно да бъдеш добър и благодарен и какви са истински ценните лидерски умения.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

В десетките забавни епизоди от поредицата Масленка, нейните приятели и по-малката ѝ сестра Крикет изпълняват своеобразната си мисия – да сервират здравословни закуски и сладки изкушения на жителите на тяхното градче Пъдълбрук.

Специалните вълшебни зърна на Масленка, омагьосаните кухненски инструменти на феите и духът на екипа да може да комбинира всякакви съставки, превръща кафенето в най-хубавото заведение за хранене в града.

Супер забавление и безопасна среда за деца EON Kids:
EON за деца – част от абонаментните пакети на 
EON, е забавна и безопасна дигитална среда, която децата лесно управляват сами. Телевизионните канали и съдържание са специално подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете според неговата възраст, платформата дава възможност и за създаване на множество детски профили със забавна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслади на избрано съдържание на всички устройства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти