Време за четене: "Трилър по женски"

Време за четене: "Трилър по женски"
Снимка: netinfo

„Трилъри по женски“ са седем разказа със задъхан сюжет и неочакван край, следващи празничния календар на живота ни.

Всяка история разплита загадката на едно престъпление. Всяка история неизменно ни среща с модерна млада жена и вълнуващия й свят от болки, страсти и надежди. Съдбите на героите се преплитат, а част от тях, преследвани от сенките на някои други персонажи, се събират в последния разказ и в новогодишната нощ.

Книгата носи духа на дамския психотрилър, в който криволиците на житейските съдби са описани в кинематографичен стил, запазена марка на авторката. 

За автора:

Боряна Дукова е испанистка и преводачка, която стъпва уверено в пътеката на българския криминален жанр и трилър. Автор е на романите „Кървава малага“, „Опасна монета“ и „Разкаянието на Диего“ (Първа награда за криминална книга „Атанас Мандаджиев“ за 2015 г.).

През 2014 г. гостува на испанския фестивал за криминална литература „Семана негра“ в Хихон, където представя българския черен роман от последните двайсет години. Участва дейно в първия уикенд, посветен на литературата за престъпления „София ноар“, проведен през 2016 г. Вярва, че добрата литература се пише във всички жанрове. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти