Време за четене: книжната сензация „Бриджъртън“ продължава с „Виконтът, който ме обикна“

Херцогът и аз книга
Снимка: Издателство Ибис/iStock

След „Херцогът и аз“ на български вече можем да открием втората книга от поредицата „Бриджъртън“, по която е заснет едноименния хитов сериал на Netflix, предизвикал сензационен интерес у зрителите. „Виконтът, който ме обикна“ на Джулия Куин е на книжния пазар с логото на издателство „Ибис“.

„Сезонът тази година обещава да бъде изпълнен със събития, но не и за Антъни Бриджъртън, неуловимия ерген, който с нищо не показва, че има намерение да сключи брак.

И защо да го прави? Що се отнася до това да изпълнява ролята на ненадминат развратник, никой не е по-добър от него.“

„Вести от висшето общество“, лейди Уисълдаун, април 1814 г.

Но този път лейди Уисълдаун е в грешка. Виконтът не просто е решил да се ожени, а дори е избрал подходящата съпруга – скромна и с добри обноски, от нея би излязла перфектната виконтеса! Единственото препятствие е нейната по-голяма сестра, Кейт Шефилд – най-вбесяващата жена, която е срещал. Тя подлудява Антъни с острия си език и решителността си да осуети годежа, но когато нощем затвори очи, именно Кейт е онази, която спохожда сънищата му…

Противоположно на общоприетото мнение, Кейт не вярва, че бившите женкари се превръщат в най-добрите съпрузи. Тя е твърдо решена да предпази сестра си от нещастен брак, но една нелепа случка повежда живота ѝ в неочаквана посока...

„Изобилие от блестящо остроумие и незабравими герои.“ ­– Booklist

Джулия Куин е трикратна носителка на престижната награда „Рита“, присъждана от Romance Writers of America. Преведени на над трийсет езика, нейните книги редовно оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“. Отличителните им черти са неповторимият хумор и забавните диалози.

Бриджъртън
Снимка: Издателство Ибис

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти