Време за четене: "Дотук с издънките!"

Време за четене: "Дотук с издънките!"
Снимка: netinfo

След десетгодишно щастливо съжителство ще си помислите, че сте намерили човека, с когото ще прекарате остатъка от живота си. Така е смятала и Мари. Затова, когато разбира, че приятелят й изневерява, а след това я гони от дома им, тя се чувства съкрушена.

Оказала се на ръба на пропаст, тя се сгромолясва в нея със звучното „Пляс!“. (Тук е нужно да отбележим, че Мари обича да преувеличава, умее да се забърква в нелепи ситуации и понякога има налудничави идеи.) Бездънната пропаст всъщност е канал с мътна вода, а ръбът й е бордюрът, по който не бива да се ходи. Напълно нормално е Мари да падне вътре, нали?

Резултатът от натрупалите се проблеми е, че тя се зарича не само да не допуска повече мъже в сърцето си, но и да не позволи на нито един от тях да му се разминат провиненията. Така че Мари решава да си отмъсти. На негодника, с когото е пропиляла най-хубавите години от живота си. На омразния шеф, който иска да опропасти работата й. И на всеки друг, който й се изпречи на пътя.

В плановете й обаче не влиза тайният обожател, който започва да й изпраща чувствени писма и да я моли да му даде шанс. Но как да се довери на човек, когото не познава? Или си мисли, че не познава. Защото този мъж всъщност е от обкръжението й – може би тайнственият съсед, момчето, което разнася вестниците, готиният колега или (о, небеса!) омразният шеф!

Как Мари ще излезе от обърканата ситуация? С гръм и трясък! И един откраднат котарак...

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти