Време за четене: "Докато не те целунах"

Време за четене: "Докато не те целунах"
Снимка: netinfo

На 5 февруари излиза „Докато не те целунах“ от Лора Трентъм. След „Целуни ме така“ и „Тогава той ме целуна“ тя е третата книга от романтичната серия „Котънблум“.

Регън Ловел е израснала в богатата част на Котънблум и сега, като негов кмет, е решена да спаси градчето от упадък. Тя планира да помогне на местния бизнес, като организира фестивал за Деня на труда чрез включване в състезание, обявено от национално списание. Само да не я саботираше Сойер Форнет, който – като енорийски настоятел на Котънблум – също е дал заявка за участие в състезанието, но от другата страна на реката.

Преди десет години Регън и Сойер са изживели красотата на първата любов, но неизговорени истини са ги разделили и нанесли дълбоки рани в душите им. Сега спънките и ударите под кръста между двамата излизат от контрол и на Регън й става все по-трудно да определи чувствата си към него.

Сойер знае, че тя няма да му прости за разбитото си сърце. Но въпреки репутацията си на суров мъж, той никога не би наранил жената, която все още желае... и обича. Някой в Котънблум обаче е настроен против Регън и Сойер възнамерява да я пази и закриля. И силно се надява, че тя ще му се довери отново.

За автора

Лора Трентъм живее в Южна Каролина. Въпреки голямата си любов към литературата, тя избира по-прагматична професия – инженер-химик. Страстта й към книгите обаче все пак надделява и днес тя разпределя времето си между отглеждането на децата си и писането на романтични романи.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти