Време за четене: Да (от)криеш любовта в „Имението с ягодите“

книга
Снимка: ИК "Кръгозор"

Пред вас стои една сърдечна история с привкуса на сочни, узрели ягоди. Романът „Имението с ягодите“ от Лорън Дентън е книга за любовта, за семейството и приятелството, за значението на думата „дом“, за важните избори в живота. За едно място, което притежава силата да кара хората да остават.

Сара наследява Имението с ягодите след смъртта на баба си Мегс и се заема да изпълни нейното желание: да възстанови блясъка на къщата. Временно изоставя проспериращия си бизнес в Ню Орлиънс и се връща на мястото, което все още чувства като свой дом. Намира най-подходящия човек за реставрацията – мъж с топли очи и мека усмивка...

Когато открива кутия с черно-бяла снимка, дървена къщичка, диамантен пръстен, а по-късно и загадъчен надпис „Ти държиш ключа към сърцето ми“, изненадана и любопитна, тя решава да остане по-дълго от предвиденото.

С помощта на приятелите на Мегс, обитаващи къщата, Сара разкрива неизвестни факти от живота на баба си и подрежда пъзела на вълнуваща история за любовта, за смелостта да следваш пътя си, за тайните в своето семейство и за удивителната съдбата на една силна жена.

Сара разбира, че всеки човек има в живота си моменти, когато е изправен пред съдбоносен избор.

Мегс е направила своя! А какъв ще бъде изборът на Сара?

„Това не е само история за важните решения, които вземаме в живота си. Исках да накарам читателите да се замислят доколко познават близките си. Да ги провокирам да опознаят миналото на своите баби и дядовци, да погледнат на тях по различен начин, да опознаят по-добре корените си. Връзката със семейството, с дома е много важна за всеки, независимо в коя част на света се намира.“думата „дом“, за важните избори в живота. За едно място, което притежава силата да кара хората да остават."

книга
Снимка: ИК "Кръгозор"

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Каква суперсила би искала да притежаваш?

Оферти