Време за четене: „45 татуировки на личността“ събира уроци от най-продавания бизнес автор в Русия

книга AMG
Снимка: AMG Publishing

От обикновен служител в отдел „Продажби“ преди 15 години до собственик на компания Batyrev Consulting Group, работеща в 7 направления, днес името Максим Батирев е всеизвестно в руската бизнес общност. Без преувеличение, кариерата му може да се нарече изключителна.

Най-добрият продавач. Най-добрият ръководител на отдел. Най-добрият търговски директор на годината в Русия. Най-добър автор на годината в Русия в категория „Бизнес“. Най-добрият бизнес лектор на годината. Максим Батирев е сигурен, че това е само началото на великия му жизнен път.

Предишните му заглавия „45 татуировки на мениджъра“ и „45 татуировки на продавача“ са най-продаваните бизнес книги в руската история. Но подобни постижения не идват от само себе си. Зад тях има упорита работа, грешки и премеждия, поуки и изводи. В тази книга Максим Батирев разкрива нови 45 от своите „татуировки“ – правилата на живота му, заемащи специално място в сърцето и ума му. От всяко житейско събитие той извежда принципи за взаимодействие със света, семейството, себе си, а постиженията и несполуките са неговите стъпала към успеха.

Прочете откъс от „45 татуировки на личността“ ТУК >>>

„45 татуировки на личността“ е предназначена за всеки, който иска да тръгне по съзнателния път към своето усъвършенстване или вече се намира на него. Със сигурност ще успеете да приложите много от тези правила в живота си. И със сигурност ще намерите нещо, с което да ги допълните.

„Аз съм просто човек със своите силни и слаби страни, предимства и недостатъци, победи и поражения, преживявания и няколко хлебарки, живеещи в дълбините на мозъка, които се карат не само с мен, но и помежду си.

книга AMG
Снимка: AMG Publishing

Вярвам, че колкото повече принципи има човек, толкова по-интегрален е, толкова по-силно е неговото вътрешно ядро и толкова по-близо е до онези, които обикновено наричат атланти, стоици или хиперборейци. Принципите правят човека силен. Хората с принципи са изграждали градове, печелили войни, изстрелвали ракети в космоса, създавали науки и формулирали закони. Хората с принципи са оставили своя отпечатък в този свят и са влезли в историята.“ - Максим Батирев

Максим Батирев (Комбат) е известен руски мениджър, носител на наградата „Търговски директор на годината“ и „Мениджър на годината“, автор на бестселър поредицата „45 татуировки...“, носител на наградата „Книжная премия Рунета“ през 2014 г. Започнал като редови служител, той стига до нивото на висш мениджър в голяма руска компания. Според класацията на ИК „Коммерсантъ“ влиза в топ-1000 мениджъри на Русия. Блогът в LiveJournal на Максим е в топ-30 на финансовите блогове в страната.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти