Удивителните комплименти, с които всяка Edna от нас трябва да започва деня си

Удивителните комплименти, с които всяка Edna от нас трябва да започва деня си
Снимка: Thinkstock

Когато се събудите, няма нужда от негативизъм, защото така ще имате само един лош ден. Вместо това, започнете деня си с тези комплименти, които ще ви помогнат да запазите духа си и ще видите, че животът не е толкова труден, колкото изглежда.

“Аз съм красива.” Това е първият комплимент, с който е добре да започнете всеки нов ден. Защо? Много от жените се подценяват, затова нека подчертаем какво харесваме в себе си. Красотата може да бъде вътрешна, като чувството за хумор, или външна, като усмивката, кожата или очите. Изберете най-малко две неща, с които се гордеете. Дори ако никой не е забелязал красотата ви, не забравяйте, че тя съществува и един ден хората около вас ще я забележат!

g
Снимка: Thinkstock

“Аз съм силна.” Дори когато сълзите в очите ви напират или имате лош период, вие сте силна. Успели сте да се справите с различни трудни ситуации и сте ги превъзмогнали. Пак ще успеете. Вие сте силен и способен човек, който може да се справи с най-лошите неща. Ако сте в градивен период, този комплимент само ще засили позитивизма ви. 

g
Снимка: Thinkstock

Животът ми означава нещо.” Този комплимент е много важен, особено за тези, които не могат да намерят своето място и търсят смисъла на живота. Без значение какво умеем, какви таланти притежаваме, каква е мисията ни, трябва да вярваме, че има важна причина за нашето съществуване. Не сме безполезни. Вие сте красива и умна и със сигурност ще намерите своето място в живота.

g
Снимка: Thinkstock

“Аз съм жива.” Да, това може да не ви звучи като комплимент, но наистина е така. Дори животът да е труден, скучен и изтощителен, вие все още сте жива и живеете на една прекрасна планета, заобиколена от прекрасни хора. Имате много невероятни възможности, отворени за вас. Просто се радвайте на живота!

g
Снимка: Thinkstock

“Аз обичам.” Любовта има много форми. Някои хора обичат съпрузите или гаджетата си, докато други обичат децата и родителите си, а може и всички изброени. Когато става въпрос за любов, никога не бъдете алчна. Оценявайте искрено всеки, който ви обича и никога не го приемайте за даденост. Ако сте сама в момента, помислете за възможността да се сдобиете с домашен любимец и веднага ще се почувствате обичана. Любовта на едно пухкаво кученце е безрезервна и искрена!

g
Снимка: Thinkstock

“Аз и само аз съм отговорна за собствения си живот.” Това е още един прекрасен комплимент за началото на всеки ден. Макар винаги да има някой в живота ви, който ще се опитва да ви контролира – родители, брат или сестра, преподавател или шеф, вие сте тази, която държи вашата съдба в ръцете си и има контрол над собствените си действия. Вие сте отговорна за собствените си решения. Не позволявайте на никого и нищо да контролира живота ви!

g
Снимка: Thinkstock

“Аз съм щастлива.” Макар да има моменти, когато трябва да преминете през трудни ситуации, вие никога не трябва да забравяте колко сте щастлива. Щастието е вътре във вас, вие не трябва да се стремите към него. Просто изберете да бъдете щастлива и ще бъдете. Да, наистина е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но постигнете ли съгласие със себе си по този въпрос, няма да съжалявате. Всяка сутрин се усмихвайте и си напомняйте каква късметлийка сте. Всички ваши проблеми ще изчезнат на мига!

Много лош навик е да започвате сутринта с отрицателни мисли. Никога не правете това, защото с песимизъм ще съсипете целия си ден. Помислете за най-добрите си качества, бъдете благодарна за всичко положително, което ви се случва и не се страхувайте да си правите комплименти. Това ще ви помогне да обичате повече самата себе си и да останете положително настроена през целия ден!

А вие с какви комплименти подхранвате самочувствието си? Споделете ги с нас...

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти