Защо трябва да слагаме монета във фризера, когато ни няма за дълго вкъщи?

хладилник фризер
Снимка:

Когато отиваме на почивка или по работа някъде и предстои да ни няма дълго време у дома, умът ни е съсредоточен в багажа, в пътя, в това, което ни чака. Телефон, ключове, портмоне? Всичко е на мястото си. Ами домът ни? 

Едно от последните неща, за които мислим в такива моменти, е че нещо вкъщи може да се обърка докато отсъстваме. Това обаче не трябва да ви убягва като мисъл. Не искаме да ви караме да се чувствате параноични, но редица неща могат да се обърнат с главата надолу, когато оставите дома си без надзор. 

Днес ще засегнем един от тези възможни негативни сценарии и ще ви представим лесен трик, с който контролът отново ще бъде във ваши ръце. 

Съветваме ви винаги да оставяте монета в чаша с вода във фризера ви, когато ви няма в дома ви за повече от ден-два. Може би ви звучи странно, но за това действие си има съвсем практично обяснение, което е съвсем далеч от суеверията и ритуалите за късмет и благополучие. 

Заради аварии, ремонти, неподозирани промени във времето и силни бури, токът вкъщи може да спре за дълго време докато се наслаждаваме на коктейли на плажа, отдалечени на километри от дома. Ако електричеството се върне преди самите нас, може никога да не разберем, че е имало продължително прекъсване. А храната в хладилника може през това време да се е размразила, да се е развалила и да е замръзнала отново. 

Вижте в галерията ни как на помощ в такъв момент идва една най-обикновена монета.

Използвай този трик с монета във фризера, когато те няма вкъщи за дълго време

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти