Най-странните суеверия и ритуали за защита и късмет в новия дом

Много хора не вярват в суеверията и ги смятат за отживелица и отражение на едно остаряло и наивно мислене. Когато обаче предприемаме важни житейски стъпки като сватба или нанасяне в нов дом, отвсякъде започваме да чуваме най-различни съвети какво да направим и какво – не.

Разбира се, когато се местим в ново жилище, има хиляди неща, за които да помислим – ремонти, административни задължения, опаковане и пренасяне на багаж, подредба на дома. И все пак мнозина вярват, че някой ритуали и малки жестове могат да допринесат за това да се радваме на повече уют и радости в новия дом.

нов дом
Снимка: iStock

И понеже всеки иска домът му да е щастлив, да има късмет и да се предпази от зложелатели и беди, често се поддава на някое друго суеверие. Все пак може да не помогне да привлечете благоденствие, но няма да навреди, ако избегнете привличането на лоша енергия, нали?

От деня, в който е най-удачно да заживеете в новия си дом, през това кой трябва да прекрачи пръв прага, та чак до подаръците, които в никакъв случай не бива да приемате – открийте в галерията най-странните суеверия, свързани с нанасянето в нов дом:

Странните суеверия за късмет в нов дом

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти