Не дръжте тези неща под леглото, за да не привлечете негативна енергия и лош късмет

Добре известно е, че китайската традиционна практика Фън Шуй работи на принципите на свободно движещата се енергия и се основава на идеята, че всеки предмет във вашия дом има свои собствени вибрационни свойства, които влияят на общото настроение и на живота ви.

Съществуват много правила за подреждане и организация у дома, които гарантират позитивна енергия и да привличат благополучие, като същевременно ви защитават от негативни влияния.

Например, някои определени вещи пречат на енергийния поток. Това са предмети, които причиняват безпорядък, както и такива, които сякаш ни дърпат в миналото. Добрата новина е, че те могат лесно да бъдат отстранени.

И нещо повече, има някои неща, за които трябва да се погрижите незабавно – особено ако те пречат на вашето презареждане с енергия, което трябва да получавате по време на сън.

спалня
Снимка: Istock

Като се има предвид, че прекарвате повече от една трета от живота си в леглото си и че сте енергийно най-уязвими по време на сън, очевидно е, че леглото трябва да се третира като едно от най-важните места в дома ви.

Да държите определени неща под него означава да позволявате на тяхната вибрация да влияе на вашата енергия и на различни аспекти от живота ви като здравето, взаимоотношенията, напредъка и дори късмета ви.

Затова и според китайското изкуство за обзавеждане на дома Фън Шуй има някои неща, които никога не трябва да съхранявате под леглото си. Ето кои са те:

Не дръжте тези неща под леглото, привличат лош късмет

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти