„Синдромът на късметлийката“, който може да промени живота ти

късметлийка късмет
Снимка: iStock

Чувството – не, убеждението, че сте най-големият късметлия на света може всъщност да ви направи такъв. Или поне така изглежда според техниката за манифестация, която стана хит в TikTok, разказват от Bustle.

През декември 2022 г. потребителката Лора Гилбе, наред с много други тиктокъри, представи на света „Синдрома на късметлийката“ – техниката за манифестация, която ѝ е помогнала да получи „най-безумните възможности“, изникнали „от нищото“. Към началото на януари 2023 г. видеоклипът на Гилбе отчита 2,8 милиона гледания и 461,1 хиляди харесвания в TikTok, а мнозина коментират, че сами са използвали метода без грешка.

Но какво точно е „синдромът на късметлийката“ и как работи? Според Сара Профит, духовен съветник и екстрасенс, Синдромът на късметлийката всъщност е другото име на Закона на убеждението. „При истинската манифестация това е комбинираните усилия на човек, който желае да приеме, че всичко винаги работи за него, и действията, предприети, за да се случи това“, казва Профит.

Например: ако наистина с цялото си същество вярвате, че вратите пред кариерата ви се отварят и се възползвате от тези възможности, когато ви се предоставят, има голям шанс да проявите вида професия, който искате. Бонус точки получавате, ако активно заявявате това убеждение на глас. Ето толкова просто е!

Без значение как се отнасяте към тази практика за манифестация, изглежда, че методът набира скорост. Хаштагът #luckygirlsyndrome има над 70 милиона гледания в TikTok и се използва във видеоклипове, които споделят типа късмет, до който може да доведе подобен начин на мислене. Независимо дали става въпрос за намиране на изгодна дреха в магазин за скъпи стоки, получаване на безплатно кафе или сдобиване с трудно достъпни билети например, има много начини, по които методът на проявление е показал, че си заслужава.

Вижте в галерията тук как да внедрите „синдрома на късметлийката“ в собствения си живот:

Как Синдромът на късметлийката да проработи и за теб

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти