Разбери колко минали животи и прераждания си имала с това изчисление

нумерология
Снимка: iStock

Ако сте почитатели на езотериката, пригответе се за това. Според вековната практика на нумерологията - известна още като изучаване на числата - можете да изчислите колко минали живота сте живели, като използвате цифрите от рождената си дата.

Нещо повече, полученото число, известно като число на жизнения ви път, може да ви помогне да разкриете и обясните личността си, целите, взаимоотношенията и дори бъдещето си.

Целта е да съберете отделните цифри от датата ви на раждане (месец, ден, година), докато получите едно число, което е вашият номер на жизнения път.

Каква енергия излъчвате според датата си на раждане

Като начало погледнете цифрите в месеца на раждане. Ако сте родени през февруари, втория месец от годината, това означава, че ще използвате числото 2. Март е трети, април е четири и така нататък. Ако рожденият ви месец съдържа две цифри, просто ги съберете. За декември, например, ще бъде 1+ 2 = 3.

След това преминете към годината. Ако сте родени през 1992 г., съберете цифрите 1+9+9+2 заедно, за да получите 21, след което намалете още повече, като добавите 2+1, за да получите единичната цифра 3. Оттук нататък съберете всички цифри в рождената си дата и продължете, докато получите единично число.

Ако сте родени на 17 февруари 1992 г., ще се получи 2+1+7+1+9+9+2, което е равно на 31. Добавете 3+1, за да получите 4. Числото на жизнения ви път е 4, което разкрива и колко минали живота сте живели. Отговорът вероятно ще бъде от 1 до 9, но ако резултатът ви е 11, 22 или 33, спрете да добавяте.

След като разберете числото на житейския си път, продължете към галерията, за да разберете какво означава.

Какво означава числото на житейския ви път според нумерологията

Още за нумерологията:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти