Прави това нещо всеки ден, за да привлечеш сродната си душа

d
Снимка: iStock

Търсенето на единствения или единствената. Едно от най-сериозните и определящи начинания в живота на всеки. Кой не иска да има някой, до когото да заспива всяка вечер, да намира утеха, да среща разбиране? Просто някой, с когото да крачи през живота рамо до рамо. Сродна душа.

Само че това често се оказва много по-трудно, отколкото е в романтичните филми по телевизията. Усещаш как времето си лети, а ти все още нямаш човек до себе си. Но има ли какво да направиш или трябва да оставиш всичко на съдбата? Катрин Бехан от сайта YourTango споделя какви са емоциите на хората, за които това търсене е трудно, и какво могат да направят, за да имат успех:

Ревнуваш ли, когато чуеш, че поредната твоя приятелка е намерила и се е омъжила за своята сродна душа? Чудиш ли се защо тя, а не аз? Поздравяваш ли ги, докато сърцето ти тайно боли, защото все още си сама? Чудиш ли се дали си пропуснали шанса си за истинска любов, дали нещо не е наред с теб?

Разбирам ви. Когато проведох сватбената церемония на клиент миналия месец, видях необвързани в тълпата с лицето „Иска ми се това да бях аз“.

Сватбите са известни с това, че карат необвързаните хора да се чувстват самотни, дори ако наистина са щастливи за булката и младоженеца. Булката на тази сватба, Джaнис, използва много трикове, за да поддържа любовните си вибрации, въпреки че излизаше с поредица от глуповати типове по пътя си към Мика. 

d
Снимка: iStock

Джанис разчиташе на личните си стратегии, за да поддържа настроението си оптимистично въпреки пречките и това ѝ помогна. Нейният ресурс номер 1? Смях. Това момиче има страшно чувство за хумор и дори прави малко стендъп, ако я придумаш както трябва. Разбира се, за това може да са нужни няколко шота течна смелост, но това само я прави по-смешна.

И така, какво общо има това с вас? Всичко. Виж, знам, че ти е омръзнало да търсиш, да ходиш по срещи и да се установяваш, и знам, че си искала сродната си душа вчера и започваш да се уморяваш от това да виждаш толкова много двойки в Instagram фийда ти. Но има едно нещо, което можеш да направиш още днес. Можеш да се ангажираш с едно нещо, което ще промени късмета ти... Обещавам: Смей се повече.

d
Снимка: iStock

Сериозно, всеки ден намирай нещо, на което да се смееш. Прави го всеки ден в продължение на 21 дни. Ще ти помогне, ако имаш приятели, които ти изпращат забавни видеоклипове, които да гледаш, и ако се засмееш, сподели ги. Дори в Библията се казва: „Веселото сърце върши добро като лекарството“. Насърчавам те да гледаш забавно видео и да се опиташ да не се смееш: Смехът заразен ли е? И още как!

Объркано и неудобно е да живееш с друго човешко същество и това е истината. Без чувство за хумор и много смях всяка среща на сродна душа става напрегната. Присъедини се към движението и се смей всеки ден в продължение на 21 дни.

Хуморът е много, много привлекателен. Не забравяй това.

А ако се уповаваш на астрологията, ето как можеш да откриеш своята сродна душа според зодията си:

Открий своята сродна душа според зодията

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти