Плаж, пране и други депресии

Плаж, пране и други депресии
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Лятната отпуска е след най-чаканите и мечтани събития за годината. След нея се нареждат рождените дни, Коледа и Великден.

И няма как да е иначе, след като през лятото може да сме по-близо до морето и/или планината, до любимите си хора, а дните са по-дълги и топли и ни предоставят много повече време за забавления.

Знаете ли, че първите работни дни след отпуската са най-стресиращи и депресиращи за хората? Все още не можеш да се настроиш на работна вълна, обстановката ти се струва чужда, а колегите не чак толкова приятни и забавни (за шефовете и задачите, които дават да не говорим).

Отделно на това е и реалността у дома – готвене, чистене, пране, подреждане – един куп задължения са се натрупали, докато сте си почивали, и чакат само вас, за да ги свършите.

Изживяванията от морето си остават само ярък спомен, който извиква усмивка на устните и си припомняте често, докато вършите някое от досадните битови задължения.

Едно забавно лятно видео с дъх на море не само ще ви разсее от работните мисли и отговорности, но и ще ви разсмее, като покаже как изглеждат прекрасните моменти от морето, съпоставени със сивото работно ежедневие:

Прочетете още:

След отпуската: Как да издържите без плач
За каква почивка мечтаят всички?
Ах, морето...
На море по женски? Не, благодаря

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти