Писмото на една необвързана жена до всички момичета, които не желаят да се омъжват

жени пролет жена
Снимка: iStock

Прочетохме това писмо в американския сайт truthinsideofyou.org. Създадено от жена, на която ѝ е писнало да бъде омаловажавана заради това, че на този етап от живота си няма мъж до себе си и все още не е създала семейство. Преведохме го и ви го представяме в пълния му вид.

Всяка необвързана или неискаща да се омъжва жена трябва да го прочете:

"Понякога се чувствам така сякаш полудявам, когато "скролвам" нюзфийда си във Фейсбук.

Да виждам непрестанните актуализации на статусите на приятели, които се омъжват или женят, или пък имат бебета... Това ме отегчава! Не ме разбирайте погрешно, радвам се за тях, и е чудесно, че те са намерили любовта, но е безумно това да се натрапва в лицето ми 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата...

Едно писмо на Чарлз Буковски: За робството от 9 до 5 или как да не пропилеете живота си

Знам, че смисълът на живота е да откриеш любовта и да продължиш тази любов чрез създаването на поколение. Но какво да кажем всички онези, които в момента са сами. Които не са открили правилния човек за себе си... Безсмислен ли е нашият живот щом нямаме специална половинка?

Аз твърдо заявявам "Не!". Колкото и обществото да се опитва да ни убеди в това!

Всички се стараят да ни убедят, че хората трябва да стоят зациклили във връзки и бракове, които отдавна са мъртви отвътре, само заради страха да не останат сами.

Разгневеното писмо на един баща до дъщеря му

И така милиони мъже и жени по света просто се примиряват.

Има и щастливи, успешни бракове, но те са един много малък процент от общата статистика.

Какъв е резултатът ли? Хиляди жени, които спират да ценят себе си, стойността си и да си дават сметка колко много заслужават!

силна жена
Снимка: iStock

Ако в момента сте необвързани, бъдете горди с това, което сте. Бъдете уверени заради това, че живеете без да имате нужда от това да има някой до вас просто ей така. Че имате кураж, самоуважение и самочувствие.

Последното писмо на Чарли Чаплин към дъщеря му

Обръщайте внимание на успехите си, какво сте постигнали в живота си с най-ценния ви "продукт" - самите вие. Гордейте се с това, в което сте развили и превърнали себе си. Повярвайте, ако приемете това за ваша лична философия, вие ще осъзнавате все повече и повече колко прекрасен е животът. И така ще привлечете връзка каквато наистина заслужавате. Без да бъдете с някого просто от чувство на самота.

Писмо до бъдещото ми Аз: “Скъпа, надявам се да си щастлива!”

А всички жени, които са били омъжени и не е проработило, съжалявам, момичета! Имате правото на сълзите и тъгата си. Но вие трябва да сте напълно наясно, че да си разведена не е проклятие. Това е урок, опит, който те учи да обичаш себе си и живота още повече.

жени пролет жена
Снимка: iStock

И когато осъзнаете колко безценни и прекрасни сте, вероятно ще откриете човек, който ще направи животът ви прекрасен. Но не на всяка цена!"

Прощално писмо до голямата, (не)подходяща любов

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти