Палави баби в старчески дом си спретнаха парти със секси "сервитьори"

Палави баби в старчески дом си спретнаха парти със секси "сервитьори"
Снимка: netinfo

Всички си мислим, че старческите домове са едни тъжни места, в които възрастните хора не се чувстват много добре, но това не е така. Или поне не във всички подобни домове. Доказва го едно такова учреждение в Есекс, Великобритания, което прави всичко възможно, за да сбъдне мечтите и да изпълни желанията на своите обитатели.

От дома набират средства, които отиват за специален фонд "Желания" и от тях се взима само, за да се изпълни желанието на някоя от дамите, които живеят там.

Един ден 11-те възрастни дами от дома решават, че искат да повикат група от сексапилни мъже, които да им сервират вечерята и да влязат в ролята на техни икономи.

Инициаторка на палавата идея е 89-годишната Джоан Корп.

Винаги, когато я питахме какво иска, Джоан отвръщаше, че иска мъж. Ето защо не бяхме изненадани, когато ни сподели какво е специалното ѝ желание. Допитахме се и до останалите, които бяха доста въодушевени от идеята. Така се решихме да го направим, потърсихме онлайн и открихме група момчета, които предлагат подобни услуги, споделят от дома

Така възрастните дами са се насладили на вечеря, сервирана от почти голи мускулести мъже, които след това са им направили и масаж. Момчетата са били помолени и да "пофлиртуват безобидно" с дамите, а те са били на седмото небе от вниманието, което са получили.

Бабите са повикали на вечерята и своите дъщери и внучки.

Снимка: netinfo

Най-възрастната обитателка на дома, 99-годишната Дол Дженкинс споделя, че е харесала изненадата ужасно много и е поръчала на момчетата да се върнат за 100-годишния ѝ юбилей.

Самите момчета също са се забавлявали през цялата вечер и са се радвали истински, че могат да разнообразят поне малко ежедневието на тези дами.

Вижте още снимки от щурата вечер ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти