Опитай с Ина

Опитай с Ина
Снимка: netinfo

Телевизионната водеща Константина Живова - Ина стартира нов проект, който ще покаже новият начин за правене на телевизия - в интернет.

“Try With Ina” ("Опитай с Ина") е видео блог във Vbox7, в който всеки ще може да намери полезни съвети и идеи, ценна информация и всичко това поднесено по интересен и забавен начин в кратка форма.

“Try With Ina” се отличава с това, че епизодите се снимат от професионален екип, с качество сравнимо с това на националния телевизионен
ефир. Такъв тип продукция, насочена директно към интернет се прави за първи път в България.

Пилотния епизод се казва “Едни гърди напред”, а какво точно ще ни покаже Ина, зрителите ще могат да разберат утре – понеделник, 15.12.2015 г. от 09:00 в сайта на Ина - trywithina.com, както и в официалните канали във VBOX7 и YouTube. 
Продуцент на предаването е Александър Сано (Silver Noise) и Георги Грозданов (Silver Noise).

Ина взима участие в някои български филми, като „Под прикритие”, „Секс, лъжи и ТВ- 8 дни в седмицата”. Снимала се е в телевизионни реклами и в музикални клипове на някои от известните изпълнители в България, Орлин Павлов, Вяра Атова, рапърите YoungBByoung, като също така е работила и като ПР-а на някои изпълнители. В момента Ина, заменя телевизията, като навлиза в интернет пространството с новото си предаване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти