Общи условия на играта "7-те чудеса на Edna"

Общи условия на играта "7-те чудеса на Edna"
Снимка: Thinkstock

Продължителност на играта “7-те чудеса на Edna”:

Периодът на играта е от 07:00 ч. на 07.03.2019 г. (четвъртък) до 23:59 ч. на 14.03.2019 г. (четвъртък). Победителите в играта се избират на лотариен принцип от екипа на Edna.bg, представляващ Организатора, в 10:00 часа на 15.03.2019 г.

Обявяват се на 15.03.2019 г. (петък) след 14:00 часа чрез статия в Edna.bg, както и на официалната „Фейсбук“ страница на Edna.bg, а представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с тях в рамките на три работни дни чрез електронно писмо на посочения от негова страна имейл адрес.

Кой може да се включи в играта „7-те чудеса на Edna“?

В играта имат право да участват всички читатели на Edna.bg, навършили 18 години.

Как мога да се включа в играта “7-те чудеса на Edna”?

До страницата с играта можете да стигнете чрез:

Специалната страница на играта ТУК

• Статията с анонса на играта (можете да я прочете ТУК)

• Чрез логото, посветено на рождения ден на сайта.

• Чрез реклама, която ще виждате в сайта Edna.bg по време на периода на играта.

Какъв е механизмът на играта “7-те чудеса на Edna”?

В рамките на следващите 7 дни (от 7-ми до 14-ти март) вие ще имате възможност да ни напишете кратък разказ на тема "7-те чудеса на живота ми" и да ни го изпратите до редакционната поща edna@netinfo.bg, като имейлът трябва да бъде озаглавен "Edna на 7".

Текстът за участие трябва да отговаря на следните изисквания: да бъде по темата "7-те чудеса на живота ми", да бъде изпратен на редакционната ни поща в .doc или .docx формат, както и да не надвишава обем от 250 думи. Чудесата могат да бъдат свързани с хора, преживявания, щастливи случки от ежедневието, пътешествия и всичко друго прекрасно, което е променило живота ви в положителна посока.

Освен текста, в имейла до редакционната ни поща edna@netinfo.bg трябва да ни напишете трите си имена, от кой град сте, актуален адрес и телефон за връзка.

Участието в играта е безплатно. С участието си в играта всички участници потвърждават, че са съгласни с Общите условия на играта "7-те чудеса на Edna" и че при евентуално спечелване на награда, са съгласни текстът им да бъде публикуван в сайта Edna.bg, като имената им ще бъдат посочени за автор на съответния текст.

Механизъм на избиране на победителите в играта “7-те чудеса на Edna”?

Победителите в играта са седем на брой. Те ще бъдат избрани на лотариен принцип от екипа на Edna.bg, представляващ Организатора. Победителите в играта ще бъдат изтеглени чрез жребий в 10:00 часа на 15 март, а 7-те наградени кратки разказа ще бъдат публикувани в сайта след края на играта с имената на техните автори.

Всеки участник, изпълнил коректно условията на играта, участва за една от седемте обявени награди. Всеки участник има право да спечели само една награда от обявените в играта награди.

Каква е наградата в играта “7-те чудеса на Edna”?

В играта има 7 (седем) победители, всеки от които ще спечели 1 (един) брой Regulatpro Hyaluron еликсир за стегната кожа, здрава коса и нокти (20 флакона по 20 мл).

В подбора на участниците, които се борят за наградата, участват всички потребители, изпълнили коректно условията на играта в посочения в Общите условия срок. 

Организаторът ще се свърже с победителите в рамките на три работни дни след обявяването им в сайта Edna.bg, за да им даде повече подробности за получаването на наградата. Наградите се осигуряват от Ведра Интернешънъл АД. Наградите ще бъдат предадени към победителите от Ведра Интернешънъл АД в срок до 10 работни дни след края на играта.

Организаторът си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Всички лични данни на участниците ще бъдат използвани единствно за целите на играта "7-те чудеса на Edna" и по-конкретно за целите на идентификация на участвалите лица, записване на същите, както и за целите на идентификация на победителите в играта и осъществяване на връзка с тях по повод на връчване на спечелените от тях награди. Личните данни на участниците ще бъдат изтрити или имобилизирани (архивирани) в рамките на 30 (тридесет) дни след края на играта.

Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове, крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти