Ново любовно риалити ще ни завладее с много драма, емоции и напрежение

любов риалити
Снимка: iStock

Премиерният риалити формат на NOVA „Любовни афери“ поставя сложните човешки взаимоотношения в центъра на своите вълнуващи истории – тази пролет в ефира на телевизията. Емоционалните си разкази ще представят хората, които са ги преживели и са събрали смелостта да говорят за това пред камера. Зрителите ще разберат от първо лице през какво са преминали героите, как са се справили с драматичните събития и каква поука са си извадили накрая.

Предаването проследява завладяващи истории по действителни случаи за любовни триъгълници, предателства, грешки, прошка, раздяла или ново начало. Всяка една от тези истории е пресъздадена чрез възстановки от непрофесионални актьори.

афери
Снимка: NOVA

"Любовни афери" дава интересен поглед върху сложността на процесите, които протичат в най-съкровените отношения между хората. Поредицата разглежда развитието на връзките, причините за трудностите, възникващи в тях, както и начините да се справим по-добре с житейските несгоди. В предаването се разглеждат темите за моногамията и полигамията, за това през какви етапи минава обичта между двама души, кога се натрупват подводните камъни в отношенията, защо се стига до любовни триъгълници и къде може да бъде отдушникът за напрежението.

В един епизод се представят две различни истории. Емоцията на героите ще стигне до зрителите по много близък и личен начин - през гледната точка на всяка една от страните, замесени в проблемната ситуация. А преценката кой е прав в тези заплетени случаи, остава за зрителя.

Продуцент на новата риалити поредица “Любовни Афери” е Краси Ванков с компанията си “Hidalgo Productions”, която стои зад успеха на първия български риалити сериал “София - Ден и Нощ”, както и на документалното риалити “Съдби на кръстопът".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти