Незабравимите събития от 2021, които ни накараха да се вълнуваме

колаж събития 2021
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Времената продължават да бъдат несигурни и непредвидими, затова и през 2021 г. най-доброто, към което можеше да се държим, е един за друг (както гласи една мисъл на Одри Хепбърн).

Дано през изминалата година е имало за вас такива хора, а ако ли не – да сте намирали нещо, което ви кара да преминавате през всеки ден с мотивация. За нас в Edna това до голяма степен е работата, която вършим с удоволствие, затова се надяваме, че през 2021 г. редакторите и авторите в сайта сме ви успели да ви усмихнем със съдържанието по нашите страници.

Защото знаем, че встрани от служебните ангажименти, тичането по задачи и домашните задължения, всички имаме нужда да прочетем нещо любопитно и позитивно, което да внесе малко красота в дните ни. Колкото и предизвикателна да беше 2021, все пак някои събития се превърнаха в причини да се радваме, че живеем точно сега.

Каним ви в галерията, за да си припомним хубавите моменти от годината, които имахме радостта да обсъждамe. И нека през следващата те бъдат двойно повече!

Незабравимите събития от 2021

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти