5 неловки ситуации, в които попадат жените (и как да се справиш с тях)

жени неловко шок
Снимка: iStock

Наскоро попаднах в разговор, в който се обсъждаше дали е по-добре да бъдеш мъж или жена. Изобщо не съжалявам, че съм жена, но трябва да призная, че има някои ситуации и трудности в живота, с които само нежният пол може да се сблъска. 

Трябва да си подготвена за всеки от тези неловки житейски сценарии, в които можеш да попаднеш. Може би вече ти се е случвало нещо подобно и не си знаела как да реагираш или пък си се измъкнала от неудобния момент като ловка пантера. Самата аз съм попадала в немалко неловки ситуации, и затова мога да потвърдя, че от тях не боли - само се бере срам, но после остава весел (може би) спомен.

Никога не пречи да обогатиш арсенала си от малки хитрости за по-лесно минаване през препятствията, които може да постави ежедневието по пътя ти, а защо не и да се посмееш с голяма доза самоирония на малките неудобства в живота, които можеш да преживееш като жена.

В галерията можеш да видиш пет конфузни ситуации, в които можеш да се озовеш като жена, както и малки трикове за справяне с тях:

5 неловки ситуации, в които попадат жените (и как да се справиш с тях)

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти