Най-желаните дестинации за 2020 година, за които веднага ще поискате да си купите билет!

жена пътуване
Снимка: iStock

Ако погледнете прогнозата за следващата година, може да видите 100% шанс да пътувате. Картата на света обаче може да е по-наситена в някои точки, където инфлуенсъри, запалени пътешественици или ваши лични приятели вече планират да отидат, затова не се колебайте, а набележете вашите желани дестинации!

За целта може да разгледате списъка с най-резервирани места за следващата година според Airbnb, а също да си помислите дали вече не е време да започнете да организирате пътешествията си?

Тези 20 желани дестинации ще ви запознаят с уникалната си природа и ще ви потопят в една различна култура по най-автентичния начин. Някои се намират на един самолет разстояние, за други ще трябва да отскочите до друг континент, а трети са свързани с предстоящи събития, в които можете да вземете участие.

Airbnb откри, че това са най-добрите дестинации по света за следващата година, като анализира резервациите, направени на сайта за 2020 г., започващи от септември 2019 г., в сравнение с тези за 2019 г., започващи от септември 2018 г.

Стягайте куфарите и разгледайте кои са най-желаните дестинации за 2020 година според Airbnb!

Към дестинациите >>>

 

Вижте още за 2020 година:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти