Очаквайте през 2024: 6 нови романтични филма, в които ще се влюбите тази година

През последните години романтичните филми се оказаха леко пренебрегван жанр, като по-популярни се оказваха филмите за супергерои. Е, напоследък интересът към любовните истории на екрана се възроди и някои от най-популярните холивудски звезди се завърнаха към подобни проекти.

Затова решихме, че е време да разберем кои са романтичните комедии, на които можем да се насладим тази година.


„Challengers“ („Претендентите“)
Това е предстояща спортна романтична комедия с участието на Зендая, Джош О'Конър и Майк Фейст. Режисиран от Лука Гуаданино, който стои зад „Призови ме с твоето име“, „Претендентите“ проследява историята на трима тенисисти, които са се познавали като тийнейджъри и се състезават в турнир по тенис.

Първоначално този филм трябваше да излезе през септември 2023 г., но тази дата беше изместена няколко пъти заради стачката на сценаристите в Холивуд.


„A Family Affair“ („Семейна афера“)
В „Семейна афера“ ще видим Никол Кидман и Зак Ефрон. Това е историята на млада жена на име Зара, която работи като асистент на филмовата звезда Крис Коул, докато Крис не се влюбва в майка ѝ.

Никол кидман
Снимка: Getty/Gulliver

Филмът е режисиран от Ричард Лагравенезе, който е сценарист на „Мостовете на Медисън“ и втората част на „Омагьосана“. „A Family Affair“ ще излезе през 2024 г. в платформата Netflix.


„Irish Wish” („Ирландско желание“)
Тази предстояща фантастична романтична комедия с Линдзи Лоън в главната роля разказва за Мади Кели, която е влюбена в сгодения си най-добър приятел Джеймс Томас, изигран от Ед Спелиърс. Когато получава покана да стане шаферка на сватбата на Ед, тя трябва да се опита да преглътне чувствата си, за да присъства на церемонията в Ирландия.

Това ще бъде вторият филм на Лоън за Netflix след излизането на коледната комедия „Falling for Christmas“.


„It Ends With Us“
Това е предстояща романтична комедия на Джъстин Балдони, който е режисьор и на филмите „На пет стъпки от теб“ и „Облаци“. Тук предстои да видим прекрасната Блейк Лайвли в ролята на Лили, която вярва, че е намерила истинската любов с Райл. Въпреки това, когато болезнен инцидент събужда минала травма, тя трябва да реши дали само любовта им може да издържи.

Нещата се усложняват още повече, когато в живота ѝ отново се появява първата ѝ любов. Продукцията на „It Ends With Us“ беше отложена поради стачката на сценаристите в Холивуд и филмът трябва да бъде пуснат през февруари 2024 г.


„The Idea of You“ („Идеята за теб“)
Тази романтична комедия с участието на Ан Хатауей и Никълъс Галицин е създадена по едноименния роман на Робин Лий. Солен е 40-годишна разведена майка, която по молба на бившия си съпруг води 16-годишната им дъщеря на фестивала Коачела, но нещата поемат изненадващ обрат, когато зрялата жена започва горещ романс с 24-годишния Хейс Кембъл, вокалистът на известна момчешка поп група.


„The Fall Guy“ („Каскадьорът“)
Модерна адаптация на популярния телевизионен сериал от 80-те години на миналия век „Каскадьорът“, в този филм ще се насладим на Райън Гослинг в ролята на дубльор, който се оказва заплетен в изчезването на своя двойник, изигран от Арън Тейлър-Джонсън.

Във филма участва и Емили Блънт като неговата бивша приятелка и режисьор на филма, който се опитват да заснемат.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти