8 романтични филма, които ще ви накарат да повярвате в истинската любов

жена телевизия
Снимка: iStock

Едва ли има по-подходящо време от есенните дни за няколко часа релакс в компанията на романтични филми. Благодарение на богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON, няма нужда да дебнете какво дават в момента по телевизията или да следите кино афиша. Достатъчно е да си направите нещо топло и да се отпуснете пред екрана.

Благодарение на платформата на ЕОН се насладихме на някои романтични и интересни филми, които ще стоплят сърцето ви и ще ви накарат да повярвате в истинската любов и щастливия край, за които всички мечтаем.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Те са като съвременни приказки, които напомнят, че искрените и красиви отношения между хората все още съществуват. В тях има от всичко – любовни триъгълници, морални дилеми, съперничество, майчина обич и много любов. 

Не пропуснахме и някои коледни филми, които ще ви настроят на правилната вълна за вълшебния сезон, който наближава.

Съпруга по неволя“

Ема (Ума Търман) е на път да се омъжи за Ричард - идеалния мъж за нея. Точно преди сватбата обаче тя с ужас открива, че вече е омъжена за Патрик - чаровен, но безотговорен пожарникар. Любовният триъгълник е чудесна предпоставка за една вълнуваща история, а участието на чаровниците Колин Фърт и Джефри Дийн Морган ще ви накара до последно да се чудите кого бихте избрали на мястото на Ема.

филми ЕОН
Снимка: iStock

„Най-дългата седмица“

Вечната дилема за това кое е по-важното – приятелството или любовта, тук е показана по забавен и трогателен начин. Останал разорен и бездомен след развода на богатите си родители, Конрад (Джейсън Бейтман) се мести при стария и приятел Дилан (Били Кръдъп) и най-накрая среща жената (Оливия Уайлд) на мечтите си – само за да разбере, че тя вече излиза с неговия приятел.

Открийте останалите 6 романтични ленти тук >>> към галерията

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти