Мадона попада в неловка ситуация с човек в инвалидна количка

В ефира на ,,На кафе” по NOVA обсъдиха един нашумял гаф, който Мадона направи.  

Певицата подкани човек да стане на крака, мислейки, че той не я уважава. Тя запя: ,,Хайде всички да се забавляваме, стани, стани, стани.”  

До неловката ситуация се стигна по време на концерта й в Лос Анджелис, който е част от турнето "The Celebrations Tour", стана ясно от видео, качено в "Х". 

Деян Ангелов разказа в ,,На кафе”: ,,Всъщност се оказва, че човекът е в инвалидна количка и не може да стане. И някак си е доста сконфузно. Тя се извини, което е коректно” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

,,Осветлението явно заслепява, както в театъра. Аз не мога да гледам в публиката, защото осветлението ме заслепява, но мога да преценя, нали, кой е долу. И ако е долу, бих понечил и аз да му го направя забавно. Съпреживявам с нея проблема, но излизането от ситуацията е доста кофти”, допълни той.  

Георги Блажев добави: ,,В социалните мрежи тече един дебат от известно време относно това дали е възпитано да седиш по време на концерт, когато всички са станали и се забавляват. Аз смятам, че щом съм си платил мястото и седалката, имам право да си я ползвам” 

Какво още коментираха по темата панелистите в предаването ,,На кафе” по NOVA, вижте във видеото по-горе!  

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти