Любо Киров представя новия си албум „Целуни ме“ и готви подаръци за феновете

Любо Киров концерт Целуни ме
Снимка: Петър Вълчев/Artvent.bg

Любо Киров ще представи новия си албум „Целуни ме“ с голям концерт в Joy Station в София на 16 април. Изпълнителят е подготвил и подарък за феновете. Всеки с билет ще получи и новия му албум.

В дългоочаквания нов албум са събрани 11 песни. „Целуни ме“, която се превърна вече в хит, дава заглавието и е под номер едно.

Следват „Говоря ти сериозно“ и „Усеща се сила“, които Любо Киров изпълни за първи път на концерта си в „Арена Армеец“ през октомври миналата година и които веднага станаха любими на публиката.

Феновете ще чуят за първи път песента „Ако сме двама“, както и дуетите на Любо Киров с DARA „Вече няма как“ и с Поли Генова „Тръгни навреме“.

„Целуни ме“ събира още превърналите се в хитове „Където няма време“ със Стенли, „Не бих могъл“ с  Pavell & Venci Venc', „Мога“ с Михаела Маринова, „Приятели завинаги“ с Графа и Орлин Павлов.

Любо Киров е композитор, текстописец и автор на аранжиментите и в този албум. Като дясна ръка в аранжиментите стои и Ангел Дюлгеров, на когото са и всички китари в албума.

Тази година Любо Киров ще представи албума си с големи концерти в страната и в чужбина. Вече са обявени датите за Варна – 29 април, Бургас – 3 август, и Пловдив – 9 август.

Изпълнителят подготвя и грандиозен концерт в Лондон. Събитието ще бъде на 22 май в легендарната лондонска зала Troxy, на чиято сцена са били изпълнители като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, чийто талант излиза извън всякакви граници и клишета. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за музика, за най-продаван албум и др., а наскоро влезе и в класацията на Forbes България като най-влиятелния поп музикант за 2021 година.

БИЛЕТИ за представянето на „Целуни ме“
София: https://bit.ly/35j6plq
Варна: https://bit.ly/3p5ZiDU
Лондон: https://bit.ly/3z2MIcb
Бургас: https://bit.ly/3qyaPMU
Пловдив: https://bit.ly/37Ri2B3

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти