Новогодишна нумерология: кое е вашето число на успеха за 2023

нова година 2023
Снимка: iStock

Според повечето прогнози 2023 г. определено няма да е лесна година. Ето защо експертите в областта на нумерологията ви съветват да изчислите своето число на късмета и успеха за този период от време, за да разберете коя стратегия ще бъде най-добрата за вас.

Годината на Черния Воден Заек не е най-доброто време, но е много показателно. Много от нас ще могат да разберат дали в миналото са отделяли достатъчно време и енергия на бизнеса или семейството. Време е да получим това, което заслужаваме. Ако кармата ви е чиста, очаквайте приятни изненади. Ако ли пък не, тогава не се оплаквайте от изпитанията.

Изчисляване на личното число на успеха

За да разберете своето число за успех, трябва да съберете заедно всички числа на вашата дата на раждане, но вместо вашата година трябва да използвате 2023. Също така си струва да добавите към резултата числото, съответстващо на първата буква на вашето име.

Така, нека вземем датата на раждане на 28 май (28.05). Да кажем, че първата буква от името ви е “H”. Тази буква съответства на числото 14, тъй като е четиринадесета подред в азбуката. Съберете всичко заедно и получете:

(2+8+0+5)+(1+4)+(2+0+2+3)=27. Събираме цифрите на полученото число, докато получим число от 1 до 9. 2+7=9. Оказва се, че за дадената дата и име числото на късмета ви за 2023 година е 9. А сега трябва да го дешифрирате!

Какво означава вашето число на късмета за 2024

Разберете какво още ви очаква през 2023:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти